Πέλματα με ρόδες

Σκουπίστε εύκολα!

  • Το πέλμα είναι το εξάρτημα που ακουμπάει στο πάτωμα. 
  • Τα πέλματα που βλέπετε εδώ διαθέτουν ρόδες για να μην γρατσουνάνε το πάτωμα
  • Οι ρόδες σας διευκολύνουν στο χειρισμό της ηλεκτρικής σας σκούπας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό πέλμα για τη σκούπα σας:

  • Για σκούπες Bosch, Siemens, Miele, Panasonic, Moulinex, Juro Pro ταιριάζουν πέλματα 35mm. Άρα ταιριάζουν όλοι οι κωδικοί που αρχίζουν από 35 (π.χ. κωδικός 35295).
  • Για σκούπες Aeg, Electrolux, Philips ταιριάζουν πέλματα 32mm. Άρα ταιριάζουν όλοι οι κωδικοί που αρχίζουν από 32 (π.χ. κωδικός 32806).
  • Εάν δεν είστε σίγουροι, μετρήστε τη διάμετρο του σωλήνα που μπαίνει στο πέλμα.
1 2
20.00  
Σε Απόθεμα
Πέλμα γενικού τύπου με ρόδες για ηλεκτρικές σκούπες. Primato X295. Σακούλες και ανταλλακτικά για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες.

20.00  
Πέλμα με ρόδες για ηλεκτρικές σκούπες Bosch, Siemens, Miele και άλλες. Primato 35903. Σακούλες και ανταλλακτικά για όλες τις σκούπες.
Δεν υπάρχει απόθεμα

21.50 (με ΦΠΑ)  

Ταιριάζει σε σκούπες Hoover. Διαθέτει κλιπσάκι (lock) για να ενώνεται εύκολα με το σωλήνα της σκούπας

Δεν υπάρχει απόθεμα

25.00  
Σε Απόθεμα
Πέλμα με ρόδες για ηλεκτρικές σκούπες Hoover, Electrolux, Aeg, Philips και άλλες. Primato 32295cs. Διαθέτει καουτσούκ για να μην χτυπάει τα έπιπλα.

25.00  
Σε Απόθεμα
Πέλμα με ρόδες για ηλεκτρικές σκούπες Juro Pro, Miele, Bosch, Siemens, Moulinex και άλλες. Primato 35295cs. Διαθέτει προστατευτικό καουτσούκ για να μην χτυπάει τα έπιπλα.

28.50 (με ΦΠΑ)  
Σε Απόθεμα

Ταιριάζει σε όλες τις σκούπες καθώς διαθέτει ειδικό σφικτήρα που ενώνεται με όλους τους σωλήνες του εμπορίου. Διαθέτει βούρτσες.

1 2